Projecten

De projecten van Berkelaar Meet- en Regeltechniek zijn zeer divers. Op deze pagina is een overzicht te vinden van de verschillende afgeronde projecten.

Glare Simulator

IDT / TRI / CEAL | nov 2013 - huidig

In de nieuwe payload, Driverlab, worden de rijvaardigheden van oudere weggebruikers getest. Het DriverLab bestaat uit een Audi A3 bovenop een draaitafel in een projectiedome op een Bosch hexapod motion base. Hierbij wordt een GlareSim toegevoegd. [EN]

Lees meer: Glare Simulator

Kiosk Management App

Intern | jul-okt 2013

Deze applicatie kan software van derden aansturen in een kiosk omgeving, maar ook delen van een touch screen afschermen tegen ongeoorloofd gebruik. Ook kan deze applicatie instellingen van software van derden aanpassen.

Lees meer: Kiosk Management App

RID Opstelling

Science Centre Delft | jul-okt 2013

Bezoekers kunnen alfa, beta en gamma straling detecteren met echte bronnen en sensoren. Vanuit Tinker's rand-voorwaarden hebben we het meubel gemaatvoerd en twee hoofdonderdelen ontworpen, geproduceerd en opgeleverd. Het meubel is gelinkt aan het Reactor Instituut Delft.

Lees meer: RID Opstelling

Devergy

Devergy | okt 2012 -

Prepaid elektriciteit. Klinkt raar in Nederland, maar niet in Tanzania. Voor Devergy maken we dit mogelijk. Dorpen die geen elektriciteit hebben worden voorzien van micro grids op zonne-energie..

Lees meer: Devergy

Onderzoek UHF-RFID

Naturalis | mrt - jul 2012

Voor Naturalis onderzoeken we het gebruik van Ultra High Frequency RFID in het museum. Deze systemen kunnen vanaf enkele meters RFID-tags uitlezen ipv de gebruikelijke centimeters.

Lees meer: Onderzoek UHF-RFID

Ontwikkeling Ballenboom

Intern | 2010 – lopend

Op de vrijdagmiddagborrel moeten we ook wat te doen hebben, dus als we wat tijd over hebben wordt er in de beperkte vrije uurtjes nagedacht over een nieuwe en simpele ballenboom waarbij meerdere kinderen tegen elkaar kunnen strijden met het vangen van ballen.

Lees meer: Ontwikkeling Ballenboom

Login Form